top of page

Restaurant

Sébastien Charlier staat achter het fornuis en tovert een gevarieerde en wisselende kaart om tot heerlijke gerechten. Hij gebruikt kwalitatieve en seizoensgebonden ingrediënten. 


In de zaal zult u ongetwijfeld oog hebben voor de mooi aangeklede tafels. De zaalinrichting heeft respect voor de intimiteit van het tafelgebeuren. U vindt bij ons het ideale charmerestaurant voor een gezellig onderonsje, een etentje met vrienden of familie.

De seizoenmenu's

IMG_2370.JPG


 

Maandag menu at  49 euros

Mimosa ei, pikante sardine

***

Koraal linzensoep

***

Runderbourguignon, rode wijn, aardappelen, wortelen, champignons

***

Crème brûlée

Praktische
informatie

Het restaurant van het hotel biedt niet langer "à la carte" keuzes.
Er wordt alleen een 4-gangenmenu aangeboden. Het is zorgvuldig opgesteld door de eigenaar en verandert elke dag. 

Het menu wordt elke avond en zondagmiddag geserveerd
(behalve sluitingsdagen).

Sluitingsdagen : woensdag na het ontbijt en donderdag
Tijdens juli-augustus: gesloten op woensdag en sommige donderdagen

 

Een tafel reserveren :  +32 61 46 61 38

Alle 4-gangenmenu's worden aangeboden voor de vaste prijs van 49€.

In het restaurant verwelkomen wij hotelgasten in de eerste plaats.

20120727panorama 004.jpg

De salons

Het is heerlijk vertoeven in een van 3 gezellige salons. Plekjes om uzelf even te verwennen en waar u zich meteen thuis voelt. U kunt er genieten van een aperitiefje voor u aan tafel gaat, 's namiddags wat bijpraten of er de dag afsluiten.

bottom of page