top of page

Restaurant

Sébastien staat achter het fornuis en tovert een gevarieerde en wisselende kaart om tot heerlijke gerechten. Hij gebruikt kwalitatieve en seizoensgebonden ingrediënten. 


In de zaal zult u ongetwijfeld oog hebben voor de mooi aangeklede tafels. De zaalinrichting heeft respect voor de intimiteit van het tafelgebeuren. U vindt bij ons het ideale charmerestaurant voor een gezellig onderonsje, een etentje met vrienden of familie.

De seizoenmenu's

Capture d’écran 2020-10-10 à 16.47.08.png


 

Valentijnsmenu aan 65 euro

Voorgerechten: parelgort in risottostijl,

gesnipperde sint-jakobsschelpen

***

Tartaar van rundvlees, blokjes ganzenlever,

gekarameliseerde sjalot espuma

***

Cannelloni tong & zalm

bieten beurre blanc

***

Eendenborst met munt en komijn, gestoomde groenten en couscous

***

Romige passievrucht, Espelette chili,

geroosterde ananas, kokosschilfers

Praktische
informatie

Het restaurant van het hotel biedt niet langer "à la carte" keuzes.
Er wordt alleen een 4-gangenmenu aangeboden. Het is zorgvuldig opgesteld door de eigenaar en verandert elke dag. 

Het menu wordt elke avond en zondagmiddag geserveerd
(behalve sluitingsdagen).

Sluitingsdagen : woensdag na het ontbijt en donderdag
Tijdens juli-augustus: gesloten op woensdag en sommige donderdagen

 

Een tafel reserveren :  +32 61 46 61 38

Alle 4-gangenmenu's worden aangeboden voor de vaste prijs van 49€.

In het restaurant verwelkomen wij hotelgasten in de eerste plaats.

20120727panorama 004.jpg

De salons

Het is heerlijk vertoeven in een van 3 gezellige salons. Plekjes om uzelf even te verwennen en waar u zich meteen thuis voelt. U kunt er genieten van een aperitiefje voor u aan tafel gaat, 's namiddags wat bijpraten of er de dag afsluiten.

bottom of page